avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cumparare apartament CMI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cumparare apartament CMI

Doresc sa cumpar un apartament pe un cabinet medical individual la un pret de 40000 EUR. Ma intereseaza, daca va fi sa il vand peste 2-3 ani cu aceeasi suma, ce impozite si taxe voi plati la vanzare?
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 22:57, 18 Martie 2013
tva daca sunteti platitor si impozit pe venitul din vanzarea apartam. care acum este 2-3 % din valoare ce va fi peste ani nu stim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare locuinta cmi dgeorgescu dgeorgescu Buna seara, In anul 2013 am cumparat un apartament de 2 camere cu destinatia de locuinta pe un Cabinetul Medical Individual. Suma reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Plata impozit vanzare locuinta cumparata pe cabinet medical individual pdmarian pdmarian Buna ziua, Am cumparat acum 8 ani o garsoniera cu destinatia spatiu de locuit printr-un credit bancar pe un Cabinet medical individual (creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Costuri finale vanzare apartament gorady gorady Buna ziua . Sunt nou pe forum ..si imi cer scuze daca acest subiect s a mai discutat. Vreau sa vand un apart in valoare de 22 500 e .Ma intereseaza cat ar ... (vezi toată discuția)