avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In legatura cu refuz acordare credit pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In legatura cu refuz acordare credit pentru coimprumutat

Buna seara.

Am o întrebare,daca ma veti putea ajuta,in legatura cu băncile in general.
Eu am fost coimprumutant la un var la banca brd in august 2014,dar el anul trecut tot prin august a refinantat acelasi credit dar cu altcineva coimprumutant,iar eu am dorit sa fac un împrumut acuma ai îmi spune ca nu pot face împrumutul din cauza ca eu apar in continuare in baza de creditari a băncilor,doar ca in ultimul timp banca brd mă cam plimb pe la telefon ca nu stiu ce sa îmi zică.

Este normal ca eu sa mai apar incontinuare la acelasi credit daca el a refinantat cu altcineva?si ce ar trebui sa fac?

Va multumesc frunos
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 12:39, 6 Februarie 2016
1. Solicitati contractul de credit de la verisorul dvs, si vedeti ce este acolo.

2. Faceti o verificare la Biroul de Credit (www.birouldecredit.ro), trimiteti un e-mail la situatie@birouldecredit.ro cu cererea care va apare pe site si copie CI, si vedeti cu ce sunteti raportat. Apoi verificati cu banca. Poate sunteti inca girant? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rau-platnic la banca alecsiamatei alecsiamatei In urma cu 4-5 ani am facut o descoperire de cont pe care nu am reusit sa o achit la timp. Ulterior, creditul a fost preluat de altcineva si a fost platit. ... (vezi toată discuția)
Credit bancă Maria. X Maria. X Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut ... (vezi toată discuția)