avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat sanatate

buna ziua, sint coasigurat la sanatate prin intermediul sotiei, care este salariata .intrebarea mea este ,in cazul unei internari in spital pentru o operatie, trebuie sa platesc spitalizarea, sau am aceleasi drepturi ca si sotia? multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 2 Februarie 2016
Aveti aceleasi drepturi ca si sotia .. prin urmare, nu veti plati spitalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata spitalizare alcida20 alcida20 buna, am o intrebare: luna aceasta trebuie sa nasc; nu lucrez nicaieri. Luna trecuta sotul m-a trecut la el in intretinere. trebuie sa platesc spitalizarea, sa ... (vezi toată discuția)
Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de asigurat cass eu1983 eu1983 Buna ziua, Daca la momentul internarii ... (vezi toată discuția)