avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces contract cu banca ptr.credit in CHF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces contract cu banca ptr.credit in CHF

Buna ziua,dupa un proces de aproape 2 ani ,in final am castigat,judecatoria mi-a dat castig de cauza,sentinta este definitiva.Intrebare maqi trebuie sa actionez cumva? undeva ? sau pot solicita bancii returnarea sumei platite in plus?asa cum a stabilit Judecatoria?Multumesc.:
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:33, 2 Februarie 2016
Cu siguranta, banca va face apel. Trebuie sa va aparati si sa asteptati si hotararea din apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces clauze abuzive câștigat, care este următorul pas seby14 seby14 Bună ziua Am avut un proces cu o banca pe clauze abuzive. După cca 3 ani, trecând pe rand pe la Tribunal, Judecătorie și în final la Curtea de apel, in ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata Mihaela_Popescu Mihaela_Popescu Buna ziua! Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Din 2004 pana in 2011 am lucrat ca profesor la o scoala gimmaziala. In ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari nu aplica decizia tribunalului. ce pot face? ken ken In urma procesului intentat de Asociatia de Proprietari, prin sentinta judecatoriei, urmata de confirmarea in apel prin decizia tribunalului, am castigat ... (vezi toată discuția)