avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contract juridic incheiat cu o institutie publica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contract juridic incheiat cu o institutie publica

un avocat care a incheiat un contract cu o institutie publica poate cere in instanta ca partea reclamanta sa nu vada contractul in totalitate pe motiv ca este confidential?

cum poate fi verificata legalitatea acestui contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:07, 2 Februarie 2016
El poate cere, insa instanta nu este obligata sa-i admita cererea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri, ca probe in recurs cuziamusia cuziamusia In calitate de parte parata-recurenta am facut recurs la sentinta civila prin care, prima instanta a dat castig de cauza partii reclamante-intimate (pe baza ... (vezi toată discuția)
Simulatie contract vanzare-cumparare geco geco Acum cateva zile am fost chemat in judecata pe aceasta tema de catre un batran care locuieste intr-un apartament pe care l-am vandut cu vreo 5 ani in urma ... (vezi toată discuția)
Copie despre contract? angella angella La solicitarea unui tert trebuie sa emitem o copie despre un contract de inchiriere? dansul vrea sa clarifice situatia juridica a unui imobil,care a fost ... (vezi toată discuția)