avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Certificat urbanism pt racordare retele utilitati
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Certificat urbanism pt racordare retele utilitati

Buna ziua! As dori sa stiu ce documente sunt necesare pt obtnerea certificatului de urbanism pt racordarea la reteaua de apa si racordarea la reteaua electrica, tinand cont ca persoana care doreste acest certificat nu a dezbatut succesiunea in urma defunctei, nu are intabularea imobilului facuta, nu are contract de vanzare cumparare, are doar rol agricol deschis la primarie pe baza unei declaratii pe propria raspundere.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Utilitati pentru o locuinta Adrian_RADEANU Adrian_RADEANU Ce se înțelege prin:,,acces la energia electrică și apa potabilă, evacuarea controlată a apelor uzate și a reziduurilor menajere”, una dintre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o întrebare va rog sa -mi raspunde-ti...dacă ... Astancai Pusa Astancai Pusa Bună ziua. Am o întrebare va rog sa -mi raspunde-ti...dacă în urma succesiunii sa constatat ca imobilul nu are intabulare și nici terenurile agricole ce ... (vezi toată discuția)
Casa construita fara autorizatie alinbogoe alinbogoe buna ziua va rog sa mi raspundeti si mie daca puteti la urmatoarea problema: am construit o casa in anul 2004,terenul pe care este constructia nu este ... (vezi toată discuția)