avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o întrebare va rog sa -mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o întrebare va rog sa -mi raspunde-ti...dacă ...

Bună ziua. Am o întrebare va rog sa -mi raspunde-ti...dacă în urma succesiunii sa constatat ca imobilul nu are intabulare și nici terenurile agricole ce pot face ? EXECUTORUL ma anunțat ca poate doar sa pună proprire pe ,pensie ...este vb.de mătușa mea care are o pensie de urmaș dar dorește sa pună mana pe tot...Pot sa fac eu intabularea pt.a se scoate la vânzare imobilul și cele aferente care constituie succesiunea.Mentionez ca succesiunea provine din partea defunctei altei mătuși. VA MULȚUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Buna seara, tatal meu are titlul de proprietate al terenurilor ... Mariana3232 Mariana3232 Buna seara, tatal meu are titlul de proprietate al terenurilor detinute de matusa lui, decedata in urma cu cativa ani si doreste sa faca succesiune pentru a ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism pt racordare retele utilitati ion_raluca ion_raluca Buna ziua! As dori sa stiu ce documente sunt necesare pt obtnerea certificatului de urbanism pt racordarea la reteaua de apa si racordarea la reteaua ... (vezi toată discuția)
Contestare succesiune buna ziua, sora tatalui a renuntat la succesiune ... Daria B. Daria B. Contestare succesiune Buna ziua, Sora tatalui a renuntat la succesiune in favoarea tatalui meu. Fiul ei are acum pretentii la pamanturi. Masa ... (vezi toată discuția)