avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa construita fara autorizatie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa construita fara autorizatie

buna ziua
va rog sa mi raspundeti si mie daca puteti la urmatoarea problema:
am construit o casa in anul 2004,terenul pe care este constructia
nu este proprietatea mea(este al mamei mele si al surorilor ei,inca nu s a facut succesiunea)la momentul respectiv primaria a eliberat un certificat de urbanism pe numele tatalui meu si atat,in urma cu aprox 2 ani s a facut o comisie la noi in comuna pt toate casele construite fara autorizatie si in baza unei declaratii a tatalui meu i au trecut casa la registru(rol)si platim impozit,mentionez ca nu am fost avertizat sau amendat,spuneti mi va rog cum pot intra in legalitate deoarece practic nu sun eu proprietar,nu ma pot racorda la reteaua electrica si primesc amenintari de la viceprimar ca daca nu sunt activ la alegeri o sa mi demoleze casa ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:21, 14 Februarie 2012
Solutionarea implica o procedura complexa si de durata
Incepeti cu procedura legala de dezbatere masa succesorala
Ulterior formulati actiune de iesire din indiviziune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea fara autorizatie a unei case de locuit alex&mm alex&mm buna seara! cu respect sper ca cineva sa arunce un ochi si peste problema mea actuala.deoarece la cele din trecut am primit sfaturi utile. prim 2007 dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune t_floris t_floris in anii 60 tata si fiu cumpara o casa cu teren. Casa de pe teren este demolata, se obtine autorizatie de constructie pe numele fiului si al celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost încălcată limita proprietății. ar fi întemeiată o plângere pentru violare de domiciliu? Aryela Aryela Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: intr o curte se afla 2 case una pe care a mostenit o mama mea si cealalta casa mostenita de sora mamei ... (vezi toată discuția)