avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificarea fara autorizatie a unei case de locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificarea fara autorizatie a unei case de locuit

buna seara! cu respect sper ca cineva sa arunce un ochi si peste problema mea actuala.deoarece la cele din trecut am primit sfaturi utile. prim 2007 dupa ce am dobandit un imobil de la tatal meu printr-un contract de vanzare cumparare,imobilul aflandu-se in imediata vecinatate a unui alt imobil in care locuiau parintii mei,cu acordul lor verbal,insa fara nici un fel de autorizatie am extins acel imobil. acum la doi ani si jumatate de la decesul tatalui meu,una dintre surorile mele care locuieste in casa parinteasca impreuna cu mama m-a parat la primarie cum ca am construit fara autorizatie si ca prin aceasta constructie le-am acoperit vizibilitatea. mentionez ca pe casa parinteasca si pe terenul aferent sunt si eu coproprietar alaturi de ele deoarece inca nu am iesit din indiviziune dupa decesul tatalui meu. acum am demarat procedura de iesire din indiviziune in instanta,acesta fiind si motivul pentru care au facut acea reclamatie. intrebarea mea fireasca este cam ce mi-ar putea face primaria acum dupa atatia ani mai ales ca nu am gasit nicaieri ca art.31 din legea 50/1991 sa se fi abrogat ori modificat? cu stima deosebita alex.
Cel mai recent răspuns: alex&mm , utilizator 20:59, 20 Ianuarie 2014
Dispozitia mentionata de dv este in vigoare
ok. prin asta inteleg ca nu pot fi amendat. insa alte masuri? cum ar fi sa ma puna sa demolez ce am construit fara autorizatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere si lucrari fara ac. tzuku51 tzuku51 Suntem 3 coproprietari pe o casa si ne aflam in proces de iesire din indiviziune. In prima instanta,la cerere,una din parti a primit provizoru casa,dar dupa ... (vezi toată discuția)
Constructie pe terenul aflat in indiviziune , demolare ? ContSters382135 ContSters382135 Am cumparat o casa care are curte proprie , dar iesirea se face pe un teren care este in indiviziune cu ceilalti coproprietari , care deasemeni au curte ... (vezi toată discuția)
Mostenire madalin1987 madalin1987 bunaziua!mama mea a fost casatorita 14 ani cu tatal meu vitreg.aceasta casnicie sa terminat din cauza decesului tatalui vitreg.in urma decesului a urmat taxa ... (vezi toată discuția)