avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui de familie pentru minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui de familie pentru minor

Buna ziua,
Am un baietel de 6 ani, orfan de tata si care beneficiaza de pensie de urmas. In urma cu doi ani m-am recasatorit si as dori sa stiu daca pe cale administrativa pot sa obtin schimbarea numelui de familie pentru baiat si care sunt pasii de urmat, ca acesta sa poarte acelasi nume cu mine. Mentionez ca varianta adoptiei nu este o optiune.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:33, 2 Februarie 2016
Da, puteti . Procedura o gasiti in link. Daca mai aveti nelamuriri, scrieti apoi.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de nume cristina1112 cristina1112 Buna ziua, am o fetita de 7 ani care poarta numele primului sot, eu m-am recasatorit si port numele actualului sot.As dori sa aiba si fetita acelasi nume de ... (vezi toată discuția)
Adoptie si schimbarea numelui unui minor mihaelasorin mihaelasorin in 2009 am divortat,in urma divortului, minorul de 8 ani (acum)mia fost incredintat,acum mam recasatorit legal,se poate ca actualul meu sot sami adopte copilul ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume razvanel27 razvanel27 parintii mei au divortat cand eu aveam aproape 2 ani si mama s-a recasatorit cand eu aveam 6 ani....eu acum am 19 ani si am ramas cu vechiul nume...as vrea sa ... (vezi toată discuția)