avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restanta plata Abonament rcs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restanta plata Abonament rcs

Buna ziua! am avut abonament la rcs cu parabolica. Am platit 5 ani abonamentul dupa care am plecat in strainatate, mi-au intrerupt emisia, deci nu am mai beneficiat de nimic, dupa un an mi-a venit de plata o suma de 6 milioane fiind o suma cu majorari ca si cum as fi vizionat programele rcs, e normal sa platesc aceasta sum nebefiicind de serviciile lor? Multumesc

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie rcs-rds corneliamerlea corneliamerlea In octombrie 2007 am incheiat un contract cu RCS_RDS,pe un an de tv,tel si net,pe numele meu! In martie 2008 am plecat in strainatate si sotul meu(mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)
Factura trimisa dupa 2 ani si 6 luni danieladany danieladany Buna ziua,am o problema cu compania RDS-RCS am facut un contract de televiziune cu ei acum 2 ani si 6 luni prima data pentru tv. prin antena parabolica ... (vezi toată discuția)