avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie datorie RCS-RDS
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie datorie RCS-RDS

In octombrie 2007 am incheiat un contract cu RCS_RDS,pe un an de tv,tel si net,pe numele meu! In martie 2008 am plecat in strainatate si sotul meu(mentionez ca nu avem acelasi nume de familie) a platit in continuare o perioada si apoi s-a mutat la alt distribuitor,nemultumit de programele celor dinainte!Au venit facturi, cateva luni apoi n-au mai venit!Eu m-am intors acum din strainatate si am vrut sa-mi fac contract la ei,RDS-RCS,dar pretind sa le platesc datoria din 2009,ca sa beneficiez de serviciile lor.E normal,ca dupa 9 ani sa nu sa se fi prescris datoria?
Va multumesc pt. raspuns!
Cel mai recent răspuns: corneliamerlea , utilizator 16:41, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si treaba aceasta cu prescriptia...nu-i chiar asa de simpla. Intrucat facturile nu au mai fost achitate, Dvs existati in evidenta RDS-RCS cu o datorie, motiv pentru care nu-i poate obliga nimeni pe cei de la RDS -RCS, sa incheie cu Dvs un alt contract.
Problema prescriptiei o puteti invoca DVs, daca vi se pretinde la plata suma, insa nu puteti invoca prescriptia pentru a obtine un alt contract.
Cu stima,
Mi s-a spus ca daca platesc suma imi fac un contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Datorie rds-rcs pe locatie si nu pe persoana fizica mariusvoicu mariusvoicu Buna ziua! In luna iulie 2014, am achizitionat un apartament in Bucuresti. Persoana care a locuit in respectivul apartament(proprietarul de drept) a decedat ... (vezi toată discuția)