avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar masina dupa deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar masina dupa deces

Buna ziua,
Tata a decedat si era proprietarul unei masini. Cum trebuie sa procedam acum sa trecem masina pe numele mamei sau pe numele fiicei. Trebuie facuta succesiunea? Trebuie sa facem verificarea masinii si nu stim cum sa procedem. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 2 Februarie 2016
Initial trebuie dezbatuta succesiune
Fiind vorba despre mai multi mostenitori,este de preferat ca sa analizati avantajele renuntarii in favoarea unuia dintre mostenitori
In baza certificatului de mostenitor,se vor putea desfasura acte si actiuni,pentru inmatriculare bun mobil,verificare si eliberare certificat de autenticitate RAR,incheiere RCA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina dupa succesiune intarziata anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua, In cazul in care doresc sa vand o masina, ca urmare a unei succesiuni intaziate, ce documente am nevoie? Este nevoie si de itp, rar, taxa de ... (vezi toată discuția)
Pot radia un autoturism dezmembrat în curte de la taxe și impozite pe baza unei declarații notariale pe proprie răspunde? Apopei Neculai Apopei Neculai Autoturismul este pe numele mamei mele care a decedat,nu am facut succesiunea,dar având aceeași adresă,mașina a rămas pe impozitul meu.Între timp am ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)