avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Pot radia un autoturism dezmembrat în curte de la ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Pot radia un autoturism dezmembrat în curte de la taxe și impozite pe baza unei declarații notariale pe proprie răspunde?

Autoturismul este pe numele mamei mele care a decedat,nu am facut succesiunea,dar având aceeași adresă,mașina a rămas pe impozitul meu.Între timp am dezmembrat-o și practic nu mai există.Am certificat de înmatriculare,cartea de identitate și certificatul de deces al mamei care era proprietarul autoturismului.Cum pot s-o radiez de la taxe și impozite?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:36, 26 Octombrie 2018
Initial trebuie dezbatuta succesiunea
Ulterior in baza certificatului de mostenitor ,daca obtineti calitatea de unic mostenitor asupra bunului mobil,puteti desfasura demersurile pentru incheiere declaratie notariala pe proprie raspundere pentru radiere auto din evidenta fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism care nu mai exista fizic si a carui proprietar a decedat si nu exista carte tehnica enash81 enash81 Buna ziua, ma confrunt cu o situatie careia nu-i pot da de cap! Socrul meu a detinut un autoturism pe care l-a vandut in urma cu 36 de ani, pe baza unui act ... (vezi toată discuția)
Radiere auto certificat mostenitor Justin94 Justin94 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii pentru urmatoarea situatie: cum radiez o masina al carei proprietar a decedat(tatal), iar in urma succesiunii ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu certificat mostenitor Justin94 Justin94 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii pentru urmatoarea situatie: cum radiez o masina al carei proprietar a decedat(tatal), iar in urma succesiunii ... (vezi toată discuția)