avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... camera video -protectia datelor
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

camera video -protectia datelor

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca pentru montarea unui sistem video in firma , masura impusa in raportul de anliza de risc paza trebuie anuntata Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:20, 2 Februarie 2016
Trebuie sa va conformati legislatiei in vigoare. Gasiti toate informatiile mecesare aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camere de supraveghere in birou AndreeaM053 AndreeaM053 Buna ziua, Dupa ce am revenit din concediul de odihna am observat ca angajatorul a montat o camera de supraveghere in biroul in care lucrez. In birou facem ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video la locul de munca nero2013 nero2013 Buna ziua, Lucrez intr-un magazin apartinand lantului \"X\" Magazinul este dotat cu camere de supraveghere. Va rog sa-mi spuneti daca ele sunt pentru ... (vezi toată discuția)
Dreptul angajatorului de a-și supraveghea angajații kikybaly kikybaly Nu știu dacă aici trebuie să postez, însă nu am găsit altă secțiune care să aibă discuții despre dreptul la intimitate. Știu că anul trecut s-a ... (vezi toată discuția)