avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare si fals sub semnatura privata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare si fals sub semnatura privata

Buna ziua!va rog sa ma ajutati in aceasta problema
Am delapidat suma de 70000 lei la o societate.dosarul e la politie.am recunoscut .am falsificat chitanta rosie.am dat banii inapoi firmei.am incheiat act la notar ca lr am dat banii si ei nu mai au pretentii in proces.nu se mai constitue parte civila pe care l am depus la politie.
.de la politie mi s a dat un act in care scrie ca s a inceput urmarirea penala.acu ce mai urmeaza?am avocat ,care mi a zis ca tb sa astept citatia de la procuror.asa e ?sau tb sa caut alt avocat? Si ce pedeapsa crede ti ca o sa mi se dea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cercetasa1234 , utilizator 19:38, 3 Februarie 2016
Ati fost chemat sa va aduca la cunostinta calitatea de suspect, ati dat declaratii?
Faptul ca ati achitat prejudiciul o sa fie retinut ca circumstanta atenuanta la individualizarea pedepsei.
Daca ati savarsit infractiunea de delapidare, pedeapsa este inchisoare de la 2 la 7 ani, iar in cazul infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda.
da , am fost chemat la declaratii. am recunoscut fapta.
exista posibilitatea sa mi se de a sentinta cu suspendare sau cu executare?
Modalitatea de executare a pedepsei este la latitudinea instantei de judecata.

Alte discuții în legătură

Delapidare beta88 beta88 Buna ziua! Am fost citat ca pe data de 10.01.2019 sa fiu prezent la. Sectia de politia in calitate de martor intr. Un dosar de delapidare. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Delapidare polegnala polegnala Buna ziua,am comis fapta de delapidare in urma cu cateva luni....prejudiciul este undeva la 3000 lei ,am recunoscut fapta de prima data a politie,apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Delapidare jwl jwl Buna ziua, Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)