avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Repartizare dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Repartizare dividende

In cazul am de repartizat dividende din anul 2014. Intre timp cotele de participare s-au schimbat. Cum repartizez dividendele , conform cotelor de participare prezente ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:07, 3 Februarie 2016
Conform cotelor de participare a asociatilor care au participat la adunarea generala in care s-a votat repartizarea dividendelor (pe care le au la acea data).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire dividende firma statului animis animis BUna ziua, va rog daca ma ajutati cu urmatoarea problema: - o societate care are ca si asociat unic consiliul local. in anul 2014 are profit. va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat asociatul svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o situatie . La un SRL din feb. 2018 s-a schimbat asociatul , in 2017 era o societate comerciala iar acum sunt doua ... (vezi toată discuția)
Repartizarea profitului marius2009 marius2009 am un srl cu asociat unic. Daca in 2009 cand aproba bilantul anului 2008 distibuie la dividende doar o parte din profitul lui 2008 de ex. 50% si diferenta o ... (vezi toată discuția)