avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere hala persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere hala persoana fizica

Buna ziua, am o hala pe care doresc sa o inchiriez de pe persoana fizica unei societati comerciale cu 1300 euro/ luna . Ce taxe trebuie sa platesc la stat dupa noul cod fiscal ...si cu cat raman "in mana"? multumesc
Cel mai recent răspuns: danolteanu , utilizator 15:55, 3 Februarie 2016
16% impozit pe venit si 5,5% sanatate, deci in total 21,5%.
21,5/100 ori 1300 euro = 279,5 euro catre stat.
Multumesc ptr raspuns. Era o 'poveste" ca din acel 16% se poate ajunge la 12 % ?...deducere cheltuieli?

daca am 3 chirii se plateste la fiecare CASS?....platesc 3 CASS-uri pentru o singura persoana ca si propietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe chirii - cedarea folosintei bunurilor vasilemb vasilemb Sa presupunem ca detin ca persoana fizica si inchiriez mai multe proprietati. Conform noului cod fiscal avem: Art. 83 (2) Daca am mai mult de 5 contracte ... (vezi toată discuția)
Sanatate pentru veniturile din chirii obtinute de persoane fizice in 2016 vasilemb vasilemb Inchiriez o hala la o societata comerciala si vreau sa stiu ce impozite sunt obligat sa platesc. Am inteles corect ca trebuie sa achit 16% din venitul NET ... (vezi toată discuția)
Chirie Nicupop Nicupop Buna ziua , as avea o intrebare . Vreau sa inchiriez un apartament cu 2 camere pe baza de contract . Care ar fi impozitul pe care a trebui sa il achit ... (vezi toată discuția)