avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA protocol
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA protocol

Buna ziua
In cazul unei facturi de protocol (masa oferita salariatilor si clientilor) pentru care se intocmeste referat de justificare, TVA va fi integral deductibil.
Ce se intampla insa daca pe aceasta factura apare si achizitie de bauturi alcoolice..TVA-ul aferent este nedeductibil? Trebuie emisa autofactura? Care sunt inregistrarile contabile?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Achizitie factura pe firma...bijuterii ionela11 ionela11 Bună seara, Situația este in felul următor: am primit o factura pe firma( firma este microintreprindere,) care este cu bijuterii cadouri de 8 mă ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de protocol ella_rad ella_rad buna ziua. am si eu o intrebare referitoare la chelt de protocol. in factura emisa de catre hotel, pe linga cazare, servicii parcare, restaurant apar si ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa deduc tva? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca legea imi permite sa [b]nu[/b] deduc tva la facturile de protocol. In cazul in care legea imi permite acest lucru, ... (vezi toată discuția)