avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociatie de parinti in gradinita
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociatie de parinti in gradinita

buna ziua,
voi deveni membru intr-o asociatie de parinti,in urma consimtamantului meu de a tine contabilitatea asociatiei.Mentionez ca asociatia este nonprofit,avand venituri numai din donatii si sponsorizari,este formata din mai putin de 15 mebrii. intrebarea mea este,cum se tine evidenta contabila la aceste asociatii?
in partida dubla
se depun declaratii fiscale
se depune bilant
multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:10, 3 Februarie 2016
Da. Se tine contabilitatea specifica ong-urilor, in partida dubla, cu plan de conturi specific ong, cu bilant anual semnat de catre contabil autorizat membru ceccar, cu d101 pentru ong.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa stiu cum se tine contabilitate unui ONG, in partida simpla ori partida dubla? Cum, cand se depunde bilantul contabil al unui ONG la ... (vezi toată discuția)
Constituirea unui ong tony_anca tony_anca Buna seara, va rog sa ma sfatuiti cum sa fac un ONG non profit pentru un club sportiv karate copii.Ce inregistrari se fac?cum se remunereaza instructorul?Ce ... (vezi toată discuția)