avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Tranzactii financiare prin IFN
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Tranzactii financiare prin IFN

Buna ziua,
va rog sa-mi indicati daca tranzactiile financiare (schimuri valutare, plati interne si externe) executate de o IF Nebancara externa (care activeaza si pe teritoriul tarii noastre), se pot inregistra in contabilitatea societatii beneficiare a acestor servicii, la fel ca si cele efectuate prin institutiile financiare bancare (adica prin ct. 512,581). Va rog sa-mi indicati cadrul legal in acest sens.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Monografia platilor printr-o institutie financiara nebancara letitiamc letitiamc Buna ziua, Administratorul societatii romane private (SRL) la care tin contabilitatea doreste sa faca plati prin conturile unei societati financiare nebancare ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Drept bancar - interdictie varsamant in valuta adema1980 adema1980 Buna ziua, Va rog sa-mi indicati temeiul legal prin care o banca imi poate refuza mie, societate comerciala, depunerea de valuta (euro) in propriul meu cont ... (vezi toată discuția)