avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Noul cod fiscal impozit pentru cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Noul cod fiscal impozit pentru cladire

deci , am avut o societate sediul social la mama cu un contract de comodat.
societatea nu a functionat de la infiintare pana acum , au fost depuse declaratii pe 0 pentru a nu primi amenda de la fisc , nu ma incasat nici macar 1 leu pe ea
,in noiembrei 2015 am depus prima etapa pentru dizolvare /lichidare iar durata intre etape era de cca 30 zile si abia cum la sfarsit deluna ianuarie2016 am reusit sa o radiez definitiveam o hartie de mentiuni depusa in noimbrie pentru prima eta ch hotarea asociat unic ca doresc dizolvarea lichidarea , publicare in monitor official si o ultima hrie cu radierea in ianuarie 2016
.Deci. acum mama ce face ce impozit plateste ? ca nu stiu ce sa ii spun ? eu nu inteleg din noiembrie 2015 ea este in procedura de radiere . cum sa procedez este vorba e un srl

Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2016
madalina_m, utilizator

Alte discuții în legătură

Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)
Radiere, desfiinþare srl, dupã suspendare liamic43 liamic43 După suspendare de 3 ani, fără activitate, fără datorii, cu declaraţii depuse la zi, 1 singur asociat, cum se face radierea sau desfiinţarea acestui ... (vezi toată discuția)