Incadrare referent IA. La o unitate s-a scos la concurs un post de referent IA, studii medii care trebuie sa faca dovada indeplinirii condiţiilor de studii sau alte condiţii specifice postului scos la concurs (nu se specifica) si sa depuna, printre altele, copia carnetului de muncă, conformă cu originalul,sau, după caz, adeverinţe
care să ateste vechimea în muncă, sau în specialitatea studiilor/ calificărilor. Am studii superioare dar am lucrat pe post de operator si secretar timp de 14 ani, posturi prevazute cu studii medii. Imi pot depune dosarul pentru inscrierea la concurs in vederea ocuparii acestui post? Mentionez ca am si calificarile cerute de ei.
Referent, Birou Resurse Umane. Conditia ceruta este sa duc o copie dupa carnetul de munca care să ateste vechimea în muncă, sau în specialitatea studiilor/ calificărilor.
Angajare
Tekla
La un concurs de recrutare pentru functia publica de ,,Referent de specialitate clasa II, grad profesional principal, in cadrul Compartimentului de cadastru si ... (vezi toată discuția)