avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz serviciul vamal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz serviciul vamal

Buna ziua , ma confrunt cu o mare problema , am facut o comanda din China de niste produse de imbracaminte , niste ghiozdane , colanti ptr fetite ..precizez ca aceasta comanda este facuta si trimisa pe firma ,suntem inregistrat EORI , transportul a fost facut de catre cei de la DHL , mi s-a cerut dovada platii , mi s-a cerut factura fiscala , mi s-a cerut declaratie din partea importatorului , declaratia mea pe propie raspundere , mi s-a cerut plata serviciului vamal , am achitat 350 ron , precizez ca am furnizat toate documentele , si nu am o cantitate industriala , am o comanda de 3 cutii .
Cei de la serviciul vamal din incinta DHL refuza sa imi predea coletul , unde pot face sesizare , este un abuz , sunt privat de un bun achizitionat , si cred ca cei de la vama fac un abuz , atata timp cat am colaborat si am furnizat toate documentatia care au cerut-o.Multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme transport colet cu dhl din china mariuss_red mariuss_red Am un colet de 7 zile in vama trimis din china cu DHL in valoare de 146,19 euro. Cei de la DHL imi cer factura de la vanzator in care sa apara cat a costat ... (vezi toată discuția)
Import persoana fizica blocat dhl ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Am comandat din china niste huse de telefon albe (350 buc.) pe care vreau sa le donez ca persoana fizica,catre o gradinita in mediul rural pentru a ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica colet primit din afara ue danescucatalinconstantin danescucatalinconstantin Am primit un colet din China si am mers la OP 7 Vama din Pitesti, unde vamesul de acolo m-a trimis la Vama Pitesti pentru a face o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)