avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme transport colet cu DHL din China
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme transport colet cu DHL din China

Am un colet de 7 zile in vama trimis din china cu DHL in valoare de 146,19 euro. Cei de la DHL imi cer factura de la vanzator in care sa apara cat a costat transportul. Precizez ca am tot purtat conversatii pe mail cu vanzatorul dar am obosit. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti si mie cum sa fac retur la acest colet. Fac corespondenta zilnica cu cei de la DHL si cu vanzatorul din china. Cei de la DHL imi cer contiunuu urmatoarele acte:
Factura cu transport dar nu cu valoare zero
- Traducerea facturii
- Codul eori
- Extrasul de cont
- Declaratie pe propria raspundere
- Print screen comanda
.
Le-am trimis tot mai putin factura cum vor ei. Chinezul mi-a trimis factura cu pretul coletului dar la transport a scris Free iar cei de la DHL nu vor asa. Va rog sa ma ajutati sa fac retur la colet. Cum pot sa fac acest lucru?

Alte discuții în legătură

Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)
Dhl nu vor sa mai dea retur coletul Ivanka88 Ivanka88 Buna ziua am si eu o problema cu DHL am comandat un colet in valoare de 1225 lei din UK am facut nr EORI singura dupa un chin am vrut sa platesc taxele ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)