avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajarea raspunderii solidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajarea raspunderii solidare

Buna ziua,am o intrebare legata de procedura deciziei de angajare a raspunderii solidare a administratorului unui S.R.L de catre Anaf.In cazul in care notificarea deciziei a fost facuta prin posta cu confirmare de primire,dar la domiciliu nu s-a gasit destinatarul,plicul fiind inapoiat catre ANAF,iar ulterior acesta a aflat de emiterea deciziei si a ridicat-o de la sediul Anaf ,ce data se ia in considerare ca punct de curgere a termenului de 30 de zile in care se poate formula contestatie? Data in care a fost returnat plicul de catre Posta Romana sau data la care destinatarul a semnat de primire cand a ridicat personal decizia?Din moment ce nu a fost gasit la domiciliu,deci nu a avut cunostiinta de aceasta decizie se poate considera indeplinita procedura comunicarii ? Si in ce act legislativ e prevazuta aceasta raspundere solidara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: vera19sweety , utilizator 13:46, 5 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Din pacate nu ma mai pot incadra in termen cu data returnarii plicului,Nu am formulat punct de vedere la notificarea deschiderii procedurii pentru ca am aflat tarziu de notificare,nu am primit-o personal,a semnat de primire un membru al familiei care a omis sa ma anunte de ea.Imi puteti spune unde se face publicitatea acestor proceduri pe internet?Ca mi s-a spus ca s-a publicat decizia.
In cazul in care nu au fost tranzactii cu activele firmei care sa duca la insolvabilitatea ei,nu a fost rea -credinta sub nici o forma sunt sanse de castig in cazul in care aleg sa formulez totusi contestatie?
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru sfat,intentionez sa depun contestatie, Imi puteti spune totusi unde as putea sa ma informez cu privire la publicitatea acestei decizii pe internetNu o gasesc nicaieri desi reprezentantii Administratiei Financiare invoca termenul in care au publicat pe internet decizia respectiva si considera ca prin aceasta ,au indeplinit procedura comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data copiei conforme cu originalul coser coser Buna ziua tuturor, O decizie nu a fost comunicata dupa ce a fost redactata. Asteptând acesta comunicare, totusi dupa un timp, m-am adresat la arhiva ... (vezi toată discuția)
Fond pap pap În 06.09.2019 a apărut pe internet o hotărâre la care vreau sa fac apel. prin posta încă nu am primit, am termen 10 zile ce as putea face?? În ziua în ... (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)