avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formularul S1
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formularul S1

Problema este in felul urmator: sotul meu munceste in Franta cu acte la zi, iar de curand am venit si eu cu fetita mea in varsta de 2 ani (si o luna). am fost sa-mi fac numarul provizoriu (prin care sa fiu asigurata, deoarece aici daca munceste unul dintre soti, cealalta parte este trecuta pe asigurarea celui ce munceste) si mi-au cerut mai multe acte printre care si formularele S1 si E104 , din tara. E 104 mi-i s-a eliberta insa S1 nu vor sa mi-o elibereze si nici sa-mi elibereze un refuz in scris. mi se pare ca-i un cerc vicios tocmai pentru a nu putea beneficia de drepturile care le avem, sau pur si simplu nu asta trebuie sa mi se elibereze.... deci eu m-am mutat in franta, nu muncesc (doar sotul meu), si vreau sa-mi fac asigurare in franta! cum procedez?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 4 Februarie 2016
Care este motivul refuzului fosrmularului S1?

Conform reglementarilor europene , beneficiarul formularului S1 trebuie sa depuna la sediul Casa de Asigurari de Sanatate, o serie de documente, cum ar fi : copie de pe cartea de identitate sau de pe certificatul de nastere; dovada resedintei in statul membru UE.

De asemenea, puteti sa va adresati Casei Nationala de Asigurari de Sanatate
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular s1 Gratimi Gratimi Sunt pensionara si doresc sa-mi stabilesc reședința in Franța . As dori sa stiu ce acte trebuie prezentate la Casa de asigurări de sănătate din România ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 florinfoc florinfoc Vă rog respectuos să-mi spuneţi dacă eu, în calitate de asigurat al C.N.A.S., pot solicita pentru soţia mea care se află în Suedia, eliberarea de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o intrebare cum pot obtine si eu formularul ... Elena Vlad Elena Vlad Buna seara, am si eu o intrebare Cum pot obtine si eu formularul S1, nu am venituri si urmeaza sa ma stabilesc in Franta si imi este necesar si ce ... (vezi toată discuția)