avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi

Buna ziua, avand in vedere faptul ca ambii parinti si bunicii sunt decedati, mai am un singur unchi, frate din partea tatalui ( care nu are copii si nu a fost casatorit, este pensionar), am vreun drept de mostenire asupra casei si pamanturilor care au apartinut bunicilor, din partea tatalui? (mentionez ca nu este facuta nici o succesiune dupa moartea bunicilor-d.1987 si 2011). Pot sa fac vreun demers in cazul decesului acestuia, deoarece starea lui de sanatate nu este buna si nu stiu daca am vreo calitate in ceea ce il priveste. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: timel , utilizator 10:29, 4 Februarie 2016
Depinde de ce-ati facut pana acum privitor la proprietate, daca a facut cineva ceva.
Dezbateti mostenirea, inainte faceti cadastru, vedeti cum or fi actele de proprietate...
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2016
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
multumesc oricum pentru raspuns, nu cred ca e facut nimic, casa e la sat. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire teren fara succesiune denisa89 denisa89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: parintii mei au folosit unul din terenurile bunicului dupa tata timp de 15 ani fara ca nimeni sa zica nimic. La un an si ceva ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Problema mea e putin mai complicata dar sper ca o sa ma intelegeti. Ambii bunici din partea mamei au decedat cu multi ani in urma, mai intai ... (vezi toată discuția)