avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare autoturism din ue pentru piese
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare autoturism din ue pentru piese

Buna ziua, vreau sa ating doua probleme in acest topic.
1. Vreau sa cumpar un autoturism din germania pentru a il dezmembra. Va rog sa imi spuneti daca trebuie declarat undeva faptul ca masina va fi dezmembrata. Eu am impresia ca nu mai trebuie facut nimic.

2. Vreau sa merg personal pana in germania sa o aduc inapoi pe un slep auto. Eu detin permis categoria B. Masa maxima a masinii cu care ma voi deplasa este de 1980 km iar masa maxima a slepului este de 1500 kg. Masa slepului + masa masinii pe care o voi cumpara este putin mai mica de 1500 kg. Va rog sa imi spuneti daca voi avea vreo problema folosind aceasta configuratie.
Masa maxima a ansamblului care poate fi tractabila de masina este peste 3500kg.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat cu propunere de dosar penal kid77xxl kid77xxl In timp ce conduceam auto proprietate personala 1687masa initiala/2160 kg masa totala autorizata tractand o rulota de 1160 kg masa initiala/1500 kg masa total ... (vezi toată discuția)
Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)