avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inregistrare contract de comodat la finante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inregistrare contract de comodat la finante

Va rog sa-mi spuneti ,daca , in cazul unui PFA care foloseste locuinta proprietate personala atat in scop rezidential cat si nerezidential si care a incheiat un contract de comodat pentru delimitarea spatiilor, acest contract trebuie inregistrat la finante si daca da , in temeiul carei legi .Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: GABRIELA OLARU , Avocat 15:24, 4 Februarie 2016
Contractul de comodat nu trebuie inregistrat la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri rezidential - pfa, va rog indrumare anca_ro anca_ro Buna ziua, am un PFA la adresa la care locuiesc. Sunt in situatia in care spatiul rezidential fata de spatiul nerezidential nu sunt delimitate specific in ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)