avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori sa schimb destinatia din spatiu comercial in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori sa schimb destinatia din spatiu comercial in spatiu locuibil

Buna ziua! Am si eu o problema am cumparat un spatiu comercial si m-am trezit ca impozitul este de 2000 de lei si as dori sa il schimb in spatiu locuibil din cate am auzit imi trebuie un proiect de la arhitect care costa foarte mult , daca aveti vre-un sfat pentru mine as aprecia , multumesc!
Cel mai recent răspuns: 01234567 , utilizator 16:44, 4 Februarie 2016
Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie si locuiesc in acel spatiu comercial care este o garsoniera la parter habar nu am ce sa fac sau cum sa fac va rog frumos orice sfat este bun si bine venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu in apt. sub 20m2 Paauull Paauull Buna, am o dilema. In seara asta o cunostinta de a mea mi-a propus sa o ajut pe mama lui sa isi faca buletinul pe resedinta mea deoarece ea urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Stabilirea impozitului pe cladiri. Luiza_28 Luiza_28 Buna ziua. Am depus anul trecut declaratia pentru stabilirea impozitului. Am un PFA ce isi desfasoara activitatea in garsoniera in care locuiesc, mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Casa veche fara intabulare duke772000 duke772000 buna ziua.. locuiesc intr-o casa din 1903...casa bunicilor..obtinuta in urma decesului prin hotarare judecatareasca...casa nu este intabulata( in proces de a ... (vezi toată discuția)