avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării

Bună ziua,
aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de proprietari. Este considerată casa scărilor "spațiu privat de uz public"? Ar fi posibil, conform legii, să reclam un fumător pe casa scării, a cărui fum îmi intră mie în casă?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CatalinCD , utilizator 22:49, 8 Februarie 2016
Citez: Despre țigările electronice legea prevede doar că vor fi interzise în mijloacele de transport în comun și la locurile de joacă pentru copii.

Gresit ! Numai in mijloacele de transport in comun ! Cititi cu mare atentie noua lege !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii antifumat in hoteluri si restaurante vanatorul vanatorul Buna ziua, In cazul unui hotel cu camerele dotate cu balcoane si care are la parter un restaurant, unde permite legea 15/2016 sa se fumeze si unde nu, in baza ... (vezi toată discuția)
Fumatul in spatiul public..ce inseamna asta?:) Kirano Kirano Va salut pe toti cu respect. Vreau sa stiu si eu ce reprezinta defapt aceasta lege http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_prevenirii_tutunului.php ... (vezi toată discuția)
Legea antifumat Seanconnery Seanconnery Tigara electronica este interzisa in spatiile publice inchise ? Locul de munca ? (vezi toată discuția)