avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Defaimare repetata de ani de zile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Defaimare repetata de ani de zile

De ani de zile, presedintele asociatiei de proprietari duce un razboi cu mine (eu fiind complet nevinovat de ce spune el acolo habar neavand de legi si eu respectand legile), ma face de ras prin folosirea avizierului asociatiei de proprietari, a usilor blocului pe care lipeste tot felul de anunturi, afise, convocari de adunari generale in care sa discute despre persoana mea si minte in tot ce scrie acolo. Lumea nu il ia in seama insa pe mine a inceput sa ma deranjeze asta ca prea e de tot si de ani de zile. Precizeaza numele si numarul apartamentului meu, inventeaza lucruri pe care eu nu le-am facut si care ar fi ilegale, numai si numai minciuni, cu unicul scop de a-mi plati o polita veche prin acest mod de a ma face de ras.
Practic, el foloseste abuziv avizierul asociatiei si usile blocului pentru afisare porcarii si minciuni la adresa mea. Nu semneaza, nu stampileaza, scrie doar functia.

In afara de o actiune pe civil in calomnie, ce se mai poate invoca? La instanta dureaza mult si in timpul asta, problema nu dispare. Poate in penal sa fie ceva de care m-as putea lega? Poate pe legea 61?

Practic, omul asta ma face de doi bani intentionat, folosind o functie care e asimiliata cu functionar public. Eu am o reputatie buna, profesionala si nu numai si el incearca sa o distruga prin aceste afise oribile. Are si cativa acoliti, desigur, ca in orice asociatie din Romania ca deh... asa e la noi, putina mahala nu strica....

Ati putea va rog sa imi dati o mana de ajutor?

Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:07, 16 Februarie 2016
In afara de raspunderea civila delictuala nepatrimoniala, nu vad ce s-ar putea invoca.

BFX2 a scris:

[...]Practic, el foloseste abuziv avizierul asociatiei si usile blocului pentru afisare porcarii si minciuni la adresa mea. Nu semneaza, nu stampileaza, scrie doar functia.[...]
Eu am o reputatie buna, profesionala si nu numai si el incearca sa o distruga prin aceste afise oribile[...]

In ce constau porcariile si minciunile din afisele oribile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce infractiune este? Sever Simion Sever Simion Buna dimineata, Presedintele si administratorul asociatiei de proprietari pun de ani de zile pe usile de intrare in bloc si la avizier anunturi care contin ... (vezi toată discuția)
Afise administrator propap propap Buna ziua! Are administratorul/administratia voie sa puna afise, in alta parte in afara de avizier, cu persoanele apartamentele restante? Pe usi, in lift,...? ... (vezi toată discuția)
Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)