Presedintele si administratorul asociatiei de proprietari pun de ani de zile pe usile de intrare in bloc si la avizier anunturi care contin minciuni la adresa mea cu scopul de a influenta negativ locatarii impotriva mea si aia chiar cred unele prostii din astea. Convoaca adunari generale in care mahalagesc exclusiv cu subiectul eu, mintind din nou la adresa mea.
Mint privind fapte grave pe care daca le-as fi comis as fi fost amendat contraventional sau pus sa platesc daune. Eu am dovezi ca nu este asa si vreau sa opresc aceste linsaje prin usile blocului si prin avizier. Nu doresc instanta de judecata! Dureaza mult, costa mult si e ruleta ruseasca, chiar cu dreptatea poti pierde.
Poate fi fals si uz de fals? Poate fi hartuire? Abuz in serviciu? Of of of
Ma intereseaza pe penal daca e ceva de facut. Sau alta idee, va rog. Cum ma pot asigura ca atat politia care va cerceta pe penal cat si procurorul vor fi corecti? Stiu ca e redundanta intrebarea mea dar am avut situatii in care nu au fost corecti.
Parerea mea este ca vorbim despre un simplu litigiu civil.
Ca sa fie uz de fals, trebuie sa existe inscrisuri autentice falsificate, ori nu se pune problema de asa ceva. Nici hartuire, pentru ca nu v-au urmarit/telefonat. Nici abuz in serviciu nu merge.
In ce constau mai exact acele afirmatii la adresa dvs?
Se pun in deradere publica la tot cartierul sa vada minciuni despre mine ca as fi facut si dres lucruri.
Abuz in serviciu am inteles ca da pentru ca este asimilat postul cu functionar public si presedintele se foloseste de functie pentru a face afirmatii calomnioase despre oamenii din bloc.
Falsul: pai el ma defaimeaza pe baza unor afirmatii false, nedovedite si neintemeiate. Apoi pune pe usi aceste falsuri. Pentru a afirma ca X a facut si a dres trebuie sa aiba o dovada, el nu are aceasta dovada si totusi foloseste minciuna spusa de unii in favoarea defaimarii mele.
Acum vedeti falsul?
Hartuire: pai toate porcariile cu sedintele si afisele si minciunile despr emine imi creaza o stare de panica, cum sa nu fie hartuire? Atunci ce e? E normal sa faca asta?
Instanta civila ar zice doar de calomnie si insulta si probabil ar da daune mai mici decat ma costa avocatul... De banii si timpul meu nu mai vorbim, de anii care trec pentru acest proces...
Ce doriti dvs nu este posibil si sa se rezolve si sa nu va judecati.sa nu cheltuiti nici bani si nici timp etc.Nici una din situatiile descrise de dvs nu sunt infractiuni pt a fi solutionate de politie si respectiv parchet.formularea unor plangeri penale nefiind o solutie.Solutia este o actiune civila pt atingeri aduse onoarei si personalitatii dvs,dar dureaza,costa etc,Asa ca nu va ramane decat sa traiti in arrmonie cu vecinii...Succes.
Avocat abuziv
Sever Simion
Ce pot face pentru a fi pus la punct avocatul partii adverse care vorbeste in documente despre alte procese pe care eu le-am pierdut, despre faptul ca m-as ... (vezi toată discuția)
Minciuni
Costica33
Am o vecina care hraneste un caine linga bloc. Stie ca eu nu sunt de acord cu asta, i-am spus si de atunci a inceput sa spuna tot felul de minciuni despre ... (vezi toată discuția)