avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat abuziv
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat abuziv

Ce pot face pentru a fi pus la punct avocatul partii adverse care vorbeste in documente despre alte procese pe care eu le-am pierdut, despre faptul ca m-as razbuna si de aceea merg pe calea legala, numai prostii despre persoana mea, nedovedite, menite sa influenteze instantele femei care mai pot pune urechea la barfa si mahala. Cum stopez in mod ferm acest comportament? El in loc sa vorbeasca de lege, arunca cu laturi pe mine care nu au legatura cu speta in cauza.
De asemenea, minte si iar minte. Ce ar trebui sa faca judecatoarele? NU am auzit vreodata sa ii spuna ca ce zice el nu are legatura cu speta. Poate pentru ca e batran si ele sunt tinere?
Dar asta nu e treaba mea.
Va rog un mic ajutor aici.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 08:14, 27 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți demonta în scris susținerile respective prin niște note scrise .Altceva nu aveți ce face susținerile avocatului în timpul procesului sunt făcute în interesul clientului (exista jurisprudența de zeci de ani în acest sens)și nu por fi cenzurate pe cale administrativa,civila,penala.Faptul ca face referire la alte procese și la faptul ca faceți acțiuni din răzbunare nu sunt afirmații de natura sa va strice imaginea.Avocatul poate sa spună orice,, hârtia suporta multe"dar un judecător nu pronunța hotărâri pe vorbe ci în baza probelor administrate.Exista av care înțeleg sa fie mai agresivi,incisivi în afirmații depinde de educația,experienta,modul de înțelegere al vieții dar dvs nu trebuie sa fiți afectat.Puteti sesiza pe la Barou dacă ar fi afirmații grave,insulte ,dar doar atunci nu.pt simple opinii care nu va convin dvs..
Multumesc de raspuns. Nu e vorba ca nu imi convin mie. Minte!! Nu probeaza calomniile la adresa mea. Justitia cu asta se ocupa cu sanctionarea astfel de comportamente., pe alaturi de dreptate. Sistemul este prea permisiv cu asa avocati.
De ce doar afirmatii grave si insulte? Minciuna si calomnia sunt la fel de grave. In Romania ne-am obisnuit ca justitia sa faca ceva doar cand esti mort si apari la TV!!! Pana atunci ce se intampla?
Judecatoarele ar trebui sa il intrerupa si sa il puna la punct. Dar nu o fac, il lasa sa imprastie noroi pe mine. De ce oare?
Noroi care nu are legatura cu speta.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți demonta în scris susținerile respective prin niște note scrise .Altceva nu aveți ce face susținerile avocatului în timpul procesului sunt făcute în interesul clientului (exista jurisprudența de zeci de ani în acest sens)și nu por fi cenzurate pe cale administrativa,civila,penala.Faptul ca face referire la alte procese și la faptul ca faceți acțiuni din răzbunare nu sunt afirmații de natura sa va strice imaginea.Avocatul poate sa spună orice,, hârtia suporta multe"dar un judecător nu pronunța hotărâri pe vorbe ci în baza probelor administrate.Exista av care înțeleg sa fie mai agresivi,incisivi în afirmații depinde de educația,experienta,modul de înțelegere al vieții dar dvs nu trebuie sa fiți afectat.Puteti sesiza pe la Barou dacă ar fi afirmații grave,insulte ,dar doar atunci nu.pt simple opinii care nu va convin dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce infractiune se pot incadra afirmatiile mincinoase dintr-o actiune de chemare in judecata Mirrella P. Mirrella P. Daca plangerea sau denuntul care descriu fapte nereale sunt clar reglementate penal prin infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, actiunea de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios Dana Marin Dana Marin Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)
Ce infractiune este? Sever Simion Sever Simion Buna dimineata, Presedintele si administratorul asociatiei de proprietari pun de ani de zile pe usile de intrare in bloc si la avizier anunturi care contin ... (vezi toată discuția)