Buna,
as dori sa stiu,daca am mai multe credite,din care in momentul actual platesc doar una,sunt divortata de 8 ani,am in ingrijire 3 minori si in momentul asta nu lucrez,primesc doar indemnizatia de handicap si alocatii de copii,cum mi se rezolva creditele ?
Am incercat acum cativa ani sa platesc ba la un credit ba la alta restantele,dar mi-am dat seama ca nu imi raman bani de crescut copii,(asadar acum platesc doar Providentul,pentru ca imi vine acasa-asta )-asta ne-a sfatuit la televizor un fost director bancar,si de atunci chiar asa si fac.
Intrebarea e,daca n-am venituri,posibilitati de a-mi plati aceste credite la ce sa ma astept,-nu am avut si nu am locuinta proprie,stau in chirie la stat.
Imi fac griji,ca-mi intra intr-o zi executori si-mi ia mobilele-paturile de copii,etc.!
La ce sa ma astept?
Daca nu voi avea in urmatorii ani posibilitate sa platesc ce se va intampla cu creditele? Exista posibilitatea sa declar faliment propriu,si dupa un timp sa mi le anuleze creditele?
Ce s-ar intampla daca m-as muta in strainate si mi-as gasi acolo de lucru?
Dacă nu aveți bunuri sau venituri urmăribile, nu vi se poate întâmpla nimic. Nu va veni executorul acasă să vă execute patul.
Nu plătiți creditul cel mai scump, din punctul de vedere al costului, cu DAE de peste 1000 % cum e cel pe care menționați că îl plătiți. Ei nu execută silit pentru că știu că au contractul plin de clauze abuzive.
Multumesc,dar nu inteleg ultima fraza.
Creditul cel mai mare e la o banca,providentul p fi scump,dar a fost mic.Care sunt clauzele abuzive din contractul cu ei?
Si in legatura cu strainatatea(daca incep sa lucrez,sau ma mut si as cumpara casa acolo,ma poate urmarii? cati ani) cand mi se "expira"creditul,daca exista asa ceva?
Credit provident
Geanina75
Bună ziua,am luat un credit de la Provident și pentru că a intervenit ceva a mai luat unul paralel și am platit ratele vreo 10 luni .Din cauza unor ... (vezi toată discuția)