avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional succesiune

In urma decesului mamei, am facut succesiunea in anul 2003-autoturism si casa.
Am omis la vremea respectiva un teren arabil-in judetul Ialomita-pentru care vrem sa facem acum actul aditional: mentionez ca suntem 3 persoane mostenitoare:tata si doi copii.
Unde trebuie facut actul aditional, ce acte trebuiesc, cam cat ar fi onorariul? este suma fixa sau depinde de la notar la notar?
Multumesc !
La un birou notarial, veti face actul de succesiune.
Competenta apartine unui birou notarial din localitatea in care a avut ultimul domiciliu defuncta.
Depinde de la notar la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune si taxe notariale Valli50 Valli50 Tata a murit si acum trebuie sa dezbatem succesiune. Apartamentul e pe numele mamei si al tatalui meu, jumate-jumate deci. Eu sint singurul copil. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Acte pamant stelieli stelieli Se pot face acte notariale pe pamant dintr un judet in altul ? (vezi toată discuția)
Locul dezbaterii succesiunii marinica71 marinica71 succesiunea se poate dezbate si in instanta fara a mai trece pe la notar?costa mai mult in instanta?se poate face si in alta localitate decat in aceea unde ... (vezi toată discuția)