avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ordonanta de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ordonanta de plata

Buna ziua, am o rugaminte daca puteti sa imi explicati ce inseamna ceea ce am primit: Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtei în consecinţă: Anulează cererea formulată de creditoarea SC ...........SRL în contradictoriu cu debitoarea SC ...., cu forma de înregistrare în România ..... , cerere având ca obiect ordonanţă de plată. Respinge ca nefondată cererea formulată de debitoare de obligare a creditoarei la plata cheltuielilor de judecată. Atacabilă cu cerere în anulare în termen de 10 de zile de la comunicare, ce se depune la sediul instanţei specializate. Pronunţată în şedinţa publică din 4 februarie 2016.
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 11:58, 5 Februarie 2016
Poate ar trebui sa detaliati putin speta.
Cred ca ati dat in judecata o entitate fara personalitate juridica, un punct de lucru ceva
Detaliati pentru a putea sa ne dam seama despre ce este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Fara capacitate procesuala de folosinta Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Am urmatoarea speta: Sentinta data de instanta \\\\"Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtului SC C SA, ... (vezi toată discuția)
Solutie proces danagabriela11 danagabriela11 poate sa imi spuna si mie cineva ce pot intelege de aici ?va multumesc anticipat. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a paraţilor.... in ce ... (vezi toată discuția)