avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fara capacitate procesuala de folosinta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Fara capacitate procesuala de folosinta

Buna ziua,
Am urmatoarea speta: Sentinta data de instanta "Admite excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtului SC C SA, invocată din oficiu. Anulează cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta SC CL SRL, ca fiind formulată împotriva unei persoane fără capacitate procesuală de folosinţă. Cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare."

Am aflat ca parata a fost radiata prin procedura de fuziune prin absorbtie.
Intrebarea mea este: Trebuie sa formulez recurs impotriva sentintei de mai sus sau trebuie sa ma indrept, cu o cerere de chemare in judecata, impotriva societatii absorbante?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
Andr33agav, utilizator
Recursul il faceti inutil, nu aveti sansa de castig, societatea absorbita nu mai exista.

Faceti o noua actiune impotriva societatii absorbante.
Multumesc pentru raspuns! O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresala s-a indreptat sau nu? bufa bufa Am inceput in 2009 un proces privind o Dispozitie a Primarului Municipiului chemand in judecata Primaria.Am castigat la TB si la Apel ,dar primaria a facut ... (vezi toată discuția)
Exceptie ovidiu7 ovidiu7 doresc sa aflu ce inseamna fiecare -exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si -exceptia lipsei calitatii procesuale pasive Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)
Lipsa calitatii procesuale pasive, in sentinta definitiva si irevocabila? nicusorilinca nicusorilinca buna seara intr-o sentinta definitiva si irevocabila, in care pe fond si apoi pe recurs a existat o lipsa a calitatii procesuale pasive, a paratei(a raspuns ... (vezi toată discuția)