avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De peste un sfert de SECOL se încalcă dreptul la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De peste un sfert de SECOL se încalcă dreptul la proprietate atât pe plan național cât și CEDO.

Întrebarea mea este -dacă vrem sa luam atitudine pentru a rezolva problema retrocedării proprietăților către proprietarii de drept - si nu pentru cei care practic jefuiesc bunurile de la oamenii simpli si fără apărare, deoarece JUSTIȚIA nu funcționează decât intr-un singur sens.
In cazul ca exista interes pentru aceasta acțiune voi pune la dispoziție spre consultare si orientare PETIȚIILE in romana si engleza trimise la CEDO si pe plan național, in cazul ca senatorii si parlamentarii se mai ocupa, - in afara de mărirea salariilor si a pensiilor in ceea ce i-i privesc personal, - si de problemele ne rezolvate de pe timpul comunismului si care lovesc in cetățeanul de rând.
Daca nu luptam pentru drepturile noastre legitime si prevazute in Constituție si in Declaratia Universala a Drepturilor Omului, vom deveni SCLAVI = om fără drepturi

Alte discuții în legătură

Cedo dosare retrocedări imobile luate abuziv de către comunisti ion-augustin ion-augustin - in 1985 am fost deposedat de un apartament la bloc aplicându-se eronat decretul 223/74. - 1n 1994 am actionat in instanta pe civil si am castigat. - in ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata tuturor vioooo vioooo pentru ca nu am facut notificare in termenul legal in 2010 am deschis proces si am cerut primariei restituirea dreptului de proprietate pentru o bucata de ... (vezi toată discuția)
Intrebare .. tragerea la raspundere a magistratiilor.. reflexleg reflexleg Se poate face o petitie online pt. a atrage atentia in a se pune in vigoare o lege care trage la raspundere judecatorii care sunt raspunzatori pentru deciziile ... (vezi toată discuția)