avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua,
Sunt coproprietar impreuna cu rudele asupra mai multor proprietati.
Pt casa la curte in care stau detin 3/8 din 1/2, pt un apartament la fel, iar pt un teren de 15000 mp la fel.
In ce consta iesirea din indiviziune si ce am de castigat?
Pot sa fac cerere pentru acest lucru la judecatorie si sa-i execut silit? m-ar interesa ori sa raman cu apartamentul numai pe numele meu, ori sa imi execut sora de garsoniera pe care o detine. Ea detine aceleasi cote ca mine si mai are o garsoniera. Pe cale amiabila nu ne putem intelege, mi-a dat o teapa si suntem certati de 3 - 4 ani.
Cel mai recent răspuns: Renegade333 , utilizator 16:36, 5 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire! Saphyr Saphyr Sunt proprietar, impreuna cu sora mea care locuieste in strainatate,a unui imobil in care eu locuiesc in acest moment.Imobilul l-am cumparat eu dupa care i-am ... (vezi toată discuția)
Acord vecini mihai1107 mihai1107 Am urmatoarea speta: in prezent detin un apartament situat intr-un imobil cu alte 2 apartamente, acestea fiind dobandite prin Legea 112. La ele, din curtea ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit o cota parte dintr-o succesiune? ContSters237654 ContSters237654 a murit tata in anul 2009 si s-a facut succesiunea pentru apartamentul pe care il avea in proprietate.50% mama,iar ceilalti 50% s-au impartit in cote egale ... (vezi toată discuția)