avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren succesiv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren succesiv

Am cumparat, de la acelas vanzator o casa cu gradina si teren arabil intravilan (trecute in 2 CF-uri fiecare avand trei nr cadastrale respectiv casa, gradina, teren arabil). Cumpararea sa facut prin credit imobiliar si cu precontract, contract de vanzare notarial, inscriere iin cf, la plata creditului, radiere ipoteca.....totul conform uzantelor legale. De 8 ani nu putem folosi cele 2 parcele arabile intravilan pentru ca sant folosite de altcineva. Dupa indelungi tergiversari primaria ne explica si ne dovedeste, cu acte ca cele doua parcele arabil intravilan au fost vandute , de acelas vanzator, cu act notarial cu 4 ani inainte de a-mi fi vandut mie. Ca de fapt sa stabilit alt numar cadastral (cf titlu de proprietate). Eu am scos , intre timp 4 randuri de extrase CF si in toate, eu sant proprietar, am facut si expertiza extrajudiciara cu expert topograf unde, subsemnatul sant proprietar................Ce trebuie sa fac pentru a folosi ce este al meu/
Cu multumiri,
ing pensionar
Actiune in instanta avand ca obiect: revendicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente biodumitru biodumitru :-/ buna ziua, daca pot fi lamurit va rog a-mi spune daca se poate face lumina, in cazul in care exista temei legal, fara toate inconvenientele unui proces in ... (vezi toată discuția)
Acelasi autor a vandut de doua ori un imobil zaineadumitra zaineadumitra Am cumparat un imobil (teren intravilan) in anul 2006 si in anul urmator m-am trezit cu citatie de la al doilea proprietar care cumparase in 1994. Acelas autor ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)