avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scrisori de la firma poloneza de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scrisori de la firma poloneza de recuperari creante

am luat un imprumut de la o banca, acum 8 ani, nu l am putut achita integral, au mai ramas 800 euro, banca a vandut creantele unei firme poloneze, de la care primesc regulat scrisori, felicitari, amenintari...
cu firma de recuperare , nu am semnat nici un act , promisiune de achitare , reesalonare, dar creanta a crescut de 8 ori!
ce mi se poate intampla, si cum pot sa i opresc sa mi mai trimita amenintari!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 17:23, 8 Februarie 2016
Daca au trecut 8 ani nu vi se va intampla nimic. Creanta este prescrisa. Daca sunt amenintari propriu zise puteti sa le faceti plangere penala.
Acum 8 ani a fost luat creditul. Dreptul la executare este prescris doar dacă au trecut mai mult de 3 ani de la scadența obligației de plată neexecutate, sau de la data declarării scadenței anticipate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, beneficiari decedati claudiu_ro claudiu_ro am o intrebare parintii mei au facut un credit bancar, in urma cu 8 ani, si au decedat in urma cu 7 ani, in conditiile in care unul dintre ei era debitor iar ... (vezi toată discuția)