Nick11 a scris:
[...] Stateam in bucatarie intr-o seara ( in jurul orei 11:30 ) de vorba cu un prieten ( iar cand spun de vorba,ma refer exact la tonul normal de vorbire,nu urlete,tipete,etc )
[...]
Acum vreo 2 seri la fel,venisem de la munca undeva in jurul orei 3-4 dimineata,si la fel stateam la palavre in timp ce mancam cu un coleg de apartament, [...]ultima data insultand-o pe logodnica mea precum ca merge pe tocuri prin casa,desi eu am covoare peste tot,si ca am tras apa intr-o seara la toaleta de 8 ori
Problema nu este ca boala la o varsta inaintata se agraveaza, problema este cu chiriasii neintegrati in comunitatea blocului, care nu de putine ori au un comportament deviant de la regulile de convietuire, fapt care reiese si din povestire (vezi, 3-4 dimineata stateam la palavre, prietena merge pe tocuri, tras apa la WC de 8 ori (sigur a fost mai mult), etc). Da, in tarile civilizate nu se trage apa la WC dupa ora 22, este interzis, punct. Wowww, chiar asa? Da chiar asa. Sunt lucruri care par "absurde" pentru maidanul nostru. Cum adica, sa traiesc la comun si sa respect reguli? La mineee in casaaa?? La mine fac ce vreau! (tipic romarlanesc) Pot banui ca reclamatiile bartanului sunt fondate si daca politia a venit de doua ori pana acum, cu siguranta ca ce fac chiriasii este un obicei, o regula, nu o exceptie. Tabloul situatiei este clar, o armata intr-un apartament inchiriat, care se comporta asa cum (nu) au invatat. Blocurile sunt cum sunt, la ora 3-4 AM, daca "stai la palavre", povestesti, razi, injuri, etc, se aude ca dracu, in tot blocul, se aude tare, uneori se aude si la blocul vecin daca ai fereastra deschisa. Nu de putine ori cand se sta "la palavre" se face ca toate visele (urate). Imi pare rau ca nu a scris vecinul deranjat, ca sa ii dau lui solutie cu ce trebuie sa faca!