Zilele trecute dupa meciul CFR-U-Cluj am venit acasa cu un grup de prieteni (~24:30) am urcat pe casa scarilor, prietenii mai vorbeau dar nu era nimic diferit de cand urcau sau coborau musafiri de la alti vecini. Nici nu ajung bine in apartament (nu am apucat sa inchid usa) ca vecinul de la unu (un nebun de vre-o 40 ani care inca sta cu mamica) vine la mine ca il trezim ca nu poate dormi. Dupa comenturile de rigoare (si mistouri din partea mea, vecinul ala are ceva peronal cu mine dupa cum am spus am vecini mult mai galagiosi dar doar de mine se ia) a mers bosumflat la culcare. Dupa vre-o o ora o fata nu are ce face si zice hai daca tot sta baba 24-24 7/7 cu ochiu in vizor sa ii fac cu markerul vizorul de la usa. S-a dus fata si i-a facut un punct negru in vizor. A doua zi nebunul vine la mine ca i-am ars vizorul (nu ii normal) ca un vizor costa 100 ron si sa ii dau banii ca mere la politie. M-a pufnit rasul nu am recunoscut nimic ca eu (sau din gasca mea) i-ar fi murdarit vizorul si i-am zis ca sigur pusti de prin cartier au avut chef de glume. El o tinea sus si tare "batman-baman,.... asta e vandalism distrugere etc, cheama politia" l-am lasat sa vb singur si i-am inchis usa. Dupa vre-o 10 ore "geniul" inca nu isi steresese vizorul (la cat e de inteligent cred ca nu si-a dat seama ca e marker). I l-am sters eu de dimineata bineinteles nu a vazut cine, in ideea ca daca chiar cheama geniul politia sa nu aiba ce sa vada (nu stiu daca s-a sters perfect nu m-am putut uita decat de pe o parte + nu am avut timp, am dat cu umpic de spirt). Intrebarea mea e,... daca vine politia, eu (bineinteles) nu recunosc nimic, nu a vazut cine, i se sterge (am incercat pe vizorul meu s-a sters perfect cu spirt), ce poate sa faca vecinul (la cat e de inteligent sigur cheama politia), poate fi cineva acuzat de vandalism?. Nu am probleme cu alti vecini din bloc, sunt toti ok doar cu boul asta.
Ms de raspunsuri
P.S. Ca o idee ca sa va faceti idee cat e de stupid. O vecina isi punea termopane in vara si a venit la ea ca se aude prea tre bormasina si el nu poate dormi (era >9:30-10:00).
Ce vi se pare normal si ce este anormal in relatarea dumneavoastra?
Cred ca aveti o atitudine gresita! Stiind ca vecinul este "special" va puteati manifesta astfel incat sa evitati conflictele; altfel putem intelege ca va face placere sa reactionati asa.
~ final discuție ~