avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat unic si PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat unic si PFA

As dori sa stiu daca pot functiona concomitent cu PFA servicii de contabilitate si SRL cu acelasi obiect de activitate , la care sunt asociat unic.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 08:03, 6 Februarie 2016
Dupa opinia mea NU, deoarece este un conflict de interese care ar putea prejudicia fie PFA fie SC, ar diminua profitul uneia dintre ele si astfel Fiscul poate invoca gestiunea frauduloasa si sustine o acuzatie de evaziune fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituie caz de evaziune fiscala? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)
Posibila retragere asociat, despagubiri, daune laurashield laurashield Buna ziua As dori sa primesc un raspuns competent referitor la urmatoarea situatie: Din anul 2008 luna ianuarie, sint asociata cu 2 parti sociale (total 20 ... (vezi toată discuția)
Actionar si administrator la o firma si asociat unic la o alta firma b.stefan78 b.stefan78 Sunt actionar cu 50 % la o firma (srl) si totodata sunt si administratorul firmei respective.Pe langa acestea am o firma unde eu sunt asociat unic.Intrebarea ... (vezi toată discuția)