avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... O MARE CACEALMA!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

O MARE CACEALMA!

Se pare ca cei de la CSM au facut O MARE MAGARIE: s-a anuntat initial ca se vor ocupa unele posturi de magistrati prin concurs in 17 dec.2005-cei cu vechime de min.5 ani, insa azi, 19.10.2005, in vreme ce pe site-ul INM s-a mentinut acest anunt, pe site-ul CSM anuntul a fost scos, fiind inlocuit cu unul care arata ca aceleasi posturi vor fi ocupate, fara concurs, de cei cu vechime de min. 10 ani ca avocat, judecator, procuror sau magistrat-asistent.
INADMISIBIL!!!!!!
pai si ce nu au prioritatea cei care au fot adimisi la examenul in magistratura..cu vechime de 5 ani?...poate or fi ramas multe locuri vacante..ce vrei tzara are nevoie de magistrati..
Problema nu e cine are prioritate, ci faptul ca nu se mai organizeaza concurs de admitere pt.cei cu vechime de min.5 ani, desi initial acest concurs fusese anuntat!
Cine stie cine se afla printre cei cu vechime de 10 ani?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura crimi crimi este un nou ex. in 17 dec.?pt. cei cu vechime min. 5 ani?
vorbesc de ex. pt. posturile vacante (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)