avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... datorii catre bugetul de stat de catre un cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

datorii catre bugetul de stat de catre un cetatean strain

Buna ziua. In anul 1999 s-a infiintat o firma SRL in care erau 3 administratori si 2 asociati.Firma nu a fost inchisa si nu s-a depus acte contabile si acum apare cu datorii la bugetul de stat. Mentionez faptul ca, cei 2 admistratori si cei 2 asociati ai firmei erau de alta nationalitate si au plecat din tara din anul 2004.Cum as putea eu sa recuperez acesti bani de la ei fiind vorba de 3200 lei ? Ce demersuri as putea sa fac in acest sens? Mi-e teama sa nu fiu doar eu pusa sa achit acesta suma deoarece si eu sunt administrator al firmei.Cum as putea recupera o suma de la un cetatean strain care a parasit Romania din anul 2004? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2016
dana4_dan, utilizator
Cel mai recent răspuns: dana4_dan , utilizator 12:14, 6 Februarie 2016
dana4_dan a scris:

Cum as putea recupera o suma de la un cetatean strain care a parasit Romania din anul 2004? Multumesc

Doar daca platesc de bunavoie, altfel n-aveti cum.

Ca sa primiti raspunsuri referitoare la ce aveti de facut ca sa inchideti firma deschideti subiect in subforumul Societati comerciale.

As putea cumva sa-i dau in judecata pe cetatenii straini dar care in momentul de fata nu sunt in tara? sau sa trimit o cerere de chemare in judecata pe teritoriul tarii lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare de la lichidator dana4_dan dana4_dan Buna ziua. Sunt administratorul unei firme SRL, infiintata in anul 1999.In acesta firma mai sunt inca 2 administratori si 2 asociati de alta nationalitate ... (vezi toată discuția)
Program vizita minori adina mantas adina mantas Sunt casatorita in Grecia si am doi copii minori. Am obtinut custodia lor in urma Ordinului Prezidential. Fostul sot are program de vizitz provizoriu. Eu ... (vezi toată discuția)
Retragere din srl - asociat si administrator plecati din tara, posibilitati NoY NoY Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL cu 50%, iar diferenta de 50% este detinuta de un cetatean strain, care este plecat din tara, si nici nu mai stiu unde l-as ... (vezi toată discuția)