avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita pt onorariu executor prea ...
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita pt onorariu executor prea mare

pe 23 oct am cerut inscris bancii sa puna in aplicare sentinta, pe 16 nov banca mi a cerut scris sa desechid cont inlei pt cheltuielile de judecata, nimic despre debitul chf. Pe 24 nov eu am depus actele la executor dar banca pe 20nov a virat chf in contul creditului fara sa ma anunte. Am aflat pe 14 dec cand am cerut un extras de la banca. Banca virase pe 7 dec executorului lei. Deoarece era o dif de 200 chf si trebuia sa recuperez chetuile de judecat si expert conta, am cerut executorului sa imi vireze dif.Asa a si facut.
Pe 21 ian am primit plic de la judecatorie ca sunt intimata si banca doreste anularea partiala a executarii, intoarcercere executarii cu rambursarea sumelor incasate in plus, si misorare aonorariului executorului (ala si-a luat ditamai comisionul si nu a facut nimic, intradevar dar eu nu stiam, in zadar am cerut info. Nu mi se pare corect prin ce trec din caua incompatibilitatii exec si a bancii.
In intampinare pot sa relatez situatia i fapt dar in drept cu ce art din cod proc civ ma apar?...ar fi ok....622, 632-634, 646,663, 664, 665, 666, 670, 703
Ce sfaturi imi dati? Trebuia banca sa ma informeze macar tel cand a facut plata?

Alte discuții în legătură

Intimata pt ca am indraznit sa imi recuperez sumele incasate abuziv de la banca topina topina In baza unei sentinte definitive pe clauze abuzive,am notificat amiabil banca, pe 23 oct, sa puna in aplicare in 15 zile. In 17 nov printr-un raspuns ... (vezi toată discuția)
Executare silita - credit nevoi personale adriana1 adriana1 Pentru un credit de nevoi personale banca a cerut executarea silita. Executorul a obtinut incuviintarea executarii, mi-a comunicat somatia pentru suma de 13242 ... (vezi toată discuția)
Executare silita kascada kascada In 2008 s-a luat un credit ipotecar de la banca in valoare de 60.000 de CHF. In momentul schimbului valutar in lei (a doua zi dupa acordarea creditului) banca ... (vezi toată discuția)