avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier fiscal
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier fiscal

Buna ziua, vreau sa fac o cerere de schimbare a numelui, si unul din acte este cazier fiscal, daca nu am platit impozitul la apartament, voi primi cazierul fiscal??

Si o alta mica intrebare, in cat timp se publica in monitorul oficial?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:12, 11 Februarie 2016
Cazierul fiscal nu il solicitati de la biroul impozite si taxe din cadrul primariei ci de la Administratia fiscala. Nu cred ca au baze comune. Anuntul in MO apare cam intr-o luna, maxim 2, uneori dureaza mai mult in functie de cum au si ei solicitari. Oricum dupa publicare trebuia sa asteptati inca 30 de zile dupa care sa va prezentati la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dlovinescu dlovinescu Buna ziua. Am si eu o mica problema, doresc sa imi schimb numele de familie, dar nu stiu ce motive legale se potrivesc, cu exactitate. Numele este ... (vezi toată discuția)
Doua nume de familie, renuntarea la unul dintre ele GirgaDragotaMarilena GirgaDragotaMarilena Buna seara, am 22 de ani sunt studenta. In urma casatoriei parintiilor mei, am mostenit 2 nume de familie, deoarece ambii au vrut sa-si partreze numele... Mie ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui alibec alibec va salut cu respect ,am si eu o intrebare ,daca de curand mi-am schimbat religia de fapt nu aveam nici una pt ca tatal meu fiid de religie musulmana iar mama ... (vezi toată discuția)